7 van de meest opwindende-role playing games – neem een ​​notitie

7 van de meest spannende rollenspellen: neem een ​​notitie

Al meer dan een jaar al in Kiev, is er een hotel voor Cherry Twins role-playing games, over de opening waarvan we eerder schreven.

Cherry Twins & # 8212; Ongebruikelijk, kruidig, bijzonder project op de rand van toegestane, die veel tegenstrijdige emoties veroorzaakt – van verrukking tot verdoemenis. Maar het feit blijft een feit: in Europa, zoals hotels zijn in hoge vraag, en dat allemaal omdat ze, als er niets beter, help paren die voor een lange tijd samen, diversifiëren hun seksleven.

Elke kamer van de thema-hotel is een decoratie om seksuele verbeelding, gemaakt met een maximale detail. Elke kamer is uitgerust met thematische sex meubels, dat is heel problematisch te ontvangen in zijn slaapkamer, bijvoorbeeld, schommel voor seks of een pak slaag tafel. In Cherry Twins is dit een integraal onderdeel van het interieur.

De meeste gewenste fantasieën voor Oekraïense koppels

De kamers van het hotel zijn voorzien, gebaseerd op 7 intieme fantasieën, en non-random. Het concept van het hotel is bijna een jaar ontwikkeld. Met behulp van online en offline enquêtes, tests en onderzoek, bepaalde de makers van het hotel met behulp van seksologen en psychologen de meest gewenste fantasie!

“Ja Milady!”Boudoir Koningin

Romantiek van de afgelopen eeuwen, ballen en crinolines, verfijnde manieren en mysterie.

Oekraïners zijn een heel romantische natie en om minstens één nachtkoningin, een keizerin of prinses te blijven – dromen bijna elk meisje.

Wijs een datum om gepassioneerde huzaren of een robuuste partja, om overgave aan de vurige Count of straffen van de schuldigen knecht – interpretaties deze fantasie kan veel worden. Luxueuze Royal Slaapkamer, Paars Ballochin, Vergulde Bad, Pooked lakens, zijde, Atlas, wit leer – Alles voor de genade van Hare Majesteit.

bind me. shibari

In de afgelopen jaren, is sensueel Japanse kunst van het binden Shibari wint aan populariteit in Oekraïne. Shibari is ontworpen de passie en sensualiteit van een vrouw, haar bereidheid tot liefde en nederigheid in de voorkant van haar Heer om te laten zien. Dit is een heel mooi label praktijk waarin het ophangframe wordt gebruikt, het apparaat voor het immobiliseren en andere speelgoed voor geisha en samurai.

ik zal niks zeggen! Ondervraging

Bad politie en ongelukkig slachtoffer, of vice versa, een ruwe crimineel en een jonge onervaren onderzoeker – een perceel van meer dan populair in films voor volwassenen. Het moment van inzending aan de wil van iemand anders is adrenaline en een zeer opwindend spel. Bovendien, wanneer er een speciale stoel is, waar u kunt opofferen met gescheiden benen, een echte onderzoekstafel, een kruis om te bevestigen.

In zo’n gevangenschap “Split” zelfs Mata Hari.

Ja, mijn sultan. Harem

Een van de meest gewilde en populaire fantasieën. Valueren in het oosten met zijn ongebruikelijke nraws en tradities. Aroma van koffie en wierook, dansers en waterpijp, onderdanige concubines en ondeugende slaven.

Het spel in Rocksolane en Sultan is even aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen. Hij voelt overweldigende Sibarite, die onderdanige schoonheid serveert. En wat wenst de HEERE: maak haar dans voor hem, om hem te behagen met een massage, rijd hem op speciale schommels voor seks of straf haar gouden doekjes – hoeveel zal gaan.

50 tinten van overheersing

Alsof vele, vele wanneer vermelding van de beruchte boek over tinten, de Red Room Gray werd het onderwerp van fantasieën voor de meeste paren.

Kiev Hotel Cherry Twins al deze fantasie in werkelijkheid belichaamd. Probeer bdsm praktijk, spelen met blanken en flogherra, erachter te komen wat je wilt meer – domineren, of voldoet aan – het is hier. Speelgoed en apparaten in de kamer, zodat de HeanStake Gray Zou hier wilde blijven.

Room marteling

Fantasie geassocieerd met geweld, dominantie, pijnlijke sensaties, volgens de statistieken populairder dan romantisch. Het is verboden generische cialis belgie, het gaat verder dan de algemeen aanvaarde, dus manitis en prikkelt: een middeleeuws kasteel, verlicht door fakkels, een zware massief bed met een mobiele, kettingen en blanken, leer en metaal & # 8230;

Verbrand De heks! gotisch

– Chef, nou, ze is mooi ..

– Wel, ja. Maar dan branden.

Roodharige duivels en harde inquisiteurs. Geavanceerde fatale schoonheden, het solderen de ziel van de duivel voor seksualiteit. Deze fantasie is ook op de rand van het verbod en het gebruik van BDSM Practice – van spanking tot immobilisatie en vernedering, maar het prikkelt hij. Vele middeleeuwse beulen zou wilde heel graag aan het werk zo veel, en uit de moderne mensen die een gotische kamer net geen overvloed wilde.

Mogelijkheid en vermogen om rollenspellen te spelen – dit is een “tablet” van verraad. Het verhoogt vertrouwen, “Start” relaties opnieuw en brengt een paar samen!

Voor het jaar van de robots van de thematische kamers van Cherry Twins, meer dan 3.000 paren bezocht hen, en, volgens de oprichter van het hotel Elena Solovyeva, ongeveer 25-30 van hen gaf toe dat na een aantal “intieme sessies” zijn overgenomen uit het registerkantoor van hun uitspraken over echtscheiding. Oekraïners waardeerden de mogelijkheid om hun fantasieën met zo’n comfort te belichamen.

Leave a Reply